ZOWN.INFO

MØBLER TIL KIRKER - SKOLER - KONFERENCE - KANTINE - KONTORER - INSTITUTIONER & CAFÉ


derfor.png
Konferenceborde - Konferenceborde i mange størrelser, findes på websiden med konferenceborde. Vi viser konferenceborde med fast stel og med klapstel. Kendetegnet på dem alle, er at kvaliteten er i top og prisen i bund.
Her kan du se den meget solgte og populære Ana stol. Vi har fremstillet stolen på en måde, så du selv kan mixe farverne på stel, plastskal og på stoffet. Klik ind på websiden og se vores Ana stol. Alle farverne på plastskal og stel på Ana stole, ser du her. Vi har også Zown plastborde på vores hovedwebside.
Klapborde - Her vil du kunne se et udvalg af klapborde, som er beregnet til hårdt brug på skoler og andre steder hvor der stilles store krav til holdbarhed. Find dine klapborde der. Til mange af vore klapborde, kan der tilkøbes en trolley. Vi giver gerne et godt tilbud på et klapbord. Billige Lifetime plast klapborde. Find også et klapbord på denne webside med klapborde.

Konferencestol - Hos konferencestol præsenterer vi vores store udvalg af konferencestole. Vi kan også med glæde fremvise den populære Ana stol, som er solgt i  tusindevis. Vi fremviser stolene med detaljerede billeder. Besøg websidene og se om du kan finde den konferencestol du søger.

Foldeborde - Vi forhandler et større udvalg af foldeborde og disse borde kan ses på vores webside med foldeborde. Vi har i vores udvalg runde, firkantede og foldeborde i ståhøjde. I udvalget finder du også borde i plast og træ m.m. Til mange af disse foldeborde kan der tilkøbes en bordvogn til at transportere bordene. Nogle af disse foldeborde er også beregnet til brug udendørs.

Stabelstole - Her findes stabelstole, som er velegnet til brug i sale, hvor der er store sammenkomster og hvor stolene ofte skal stables og pakkes sammen. Til mange af disse stabelstole findes der også en trolley  til at transportere stabelstolene med og køre dem til opmagasinering et andet sted. Vi har også den populære Ana stol i vores udvalg af stabelstole.

Stole - På vores webside med stole, fremviser vi et stort udvalg af de stole vi har valgt at sælge. Der vil du finde Ana stole, stabelstole, plaststole, træstole, klapstole, skalstole m.m.

Taburet - På taburet dk viser vi vort udvalg af skoletaburetter. Der finder du taburetter med træ eller metal stel, som kan fås med eller uden fodhvilere. Vi har gode priser på vores taburetter. Hvis du finder en taburet på vores webside som du kan bruge, så indhent et godt tilbud idag
Runde borde - Vores sortiment med runde borde, er stadig voksende og vi har runde borde i mange størrelser med fast stel, klapstel eller stel som kan justeres i højden eller pakkes helt sammen. Vi har også runde borde i træ og plast til mange forskellige formål.
Taburetter - Vores webside taburetter-salg, indeholder en serie forskellige taburetter, som er udviklet til brug på steder hvor de skal kunne holde til det daglige hårde brug, såsom skoler, undervisningssteder mødesteder m.m. Vi har taburetter i bøg, men også helsvejsede taburetter med påsvejsede fodhvilere. Find en taburet til dit behov.
Eksamensborde - Eksamensborde til undervisningsbrug, findes på vores webside med eksamensborde. Vi har eksamensborde i træ og plast og de er altsammen til gode priser. Der kan også findes eksamensborde, som du selv skal samle og på dem er der mange  penge at spare. Besøg vores webside med eksamensborde her.
Kirkestole -  Her præsenteres du for Ana stole. Her kan du skræddersy din egen Ana stol, da vi har fremstillet stolen i næsten alle dens afskygninger.
Rundt bord - på denne webside kan ses vort store udvalg af runde borde. Vi har runde borde i træ, plast og runde borde som har sammenklappelig stel. Vi giver gerne et godt tilbud på et rundt bord.
Ana stole - Her kan du se den meget solgte og populære Ana stol. Vi har fremstillet stolen på en måde, så du selv kan mixe farverne på stel, plastskal og på stoffet. Klik ind på websiden og se vores Ana stol. Alle farverne på plastskal og stel på Ana stole, ser du her.
Plastborde - Her vil du kunne se et udvalg af Zown og Lifetime plastborde, som er beregnet til hårdt brug på skoler og andre steder hvor plastbordene får en hård behandling. Til mange af vore runde og rektangulære  plastborde, kan der tilkøbes en trolley. Vi giver gerne et godt tilbud på et plastborde.
Klapstole - Her er et godt udvalg af gode klapstole, bergnet til hårdt brug. Se vores topmodel Lifetime klapstole. Vi forhandler mange forskellige typer og farver i klapstole, så besøg vores webside for at se hvad vi kan byde på.
Klapstol - Her vil du kunne se et udvalg af klapstole, som er beregnet til hårdt brug på skoler og andre steder hvor der stilles store krav til holdbarhed. Find din klapstol der og se også vores Silent klapstol, som findes i både høj og lav udgave. Se vores mest solide klapstol her. 

Plaststole - Plaststole fås i rigtig mange udgaver og vi kan vise nogle af disse på websiden med plaststole. Vi har også plaststole med polster på sæde og ryg. Til mange af plaststolene kan der tilkøbes transport- eller opbevaringsvogne.

ZOWN.INFO

Åmoseparken 240
6710 Esbjerg V
Telefon: 7512 7777
Mail: luthje@zown.info
Copyright © Luthje Trading 2015 - Website udviklet af Convert IT